Formacions

Les formacions, ja siguin de creixement personal o sobre tècniques o eines concretes, ens ofereixen la possibilitat d'aprendre coses noves en companyia, aprofitant dels sabers de tothom i de l'acompanyament professional alhora.

Formaciones y talleres especializadas para otras entidades

Som un equip multidisciplinari que majoritàriament venim del treball en formació en temes polítics, de gènere, metodologies, pau i conflictes, ecofeminisme, interseccionalitat i antiracisme, salut sexual i reproductiva, moviment i creativitat, entre d'altres.

La metodologia dinàmica i creativa, així com l'elaboració de continguts, és una cosa que realitzem en el nostre treball intern en les formacions i grups que impulsem, així com per a altres entitats com a encàrrec.

Entre els tallers/formacions que oferim, destaquem els temes següents:

 • Maltractament i violència masclista
 • Conflicte i construcció de pau
 • Violència política i repressió
 • Interseccionalitat i antiracisme
 • Art com a forma de transformació social i personal
 • Introducció a la medicina Xina
 • Cos i benestar
 • Ecofeminisme i territori
 • etc.

Per a nosaltres la formació és un espai molt important ja que sabem que als espais tipus taller, oa les formacions creixem com a equips, com a grups i com a persones.

Per això ens agrada plantejar-les des de l'educació popular, on el coneixement es pot crear en conjunt, i on els sabers de les persones participants siguin reconeguts com a vàlids, a més d'insumar nous elements i conceptes a manera d'ampliació i aprofundiment en la temàtica.

També impartim ponències o xerrades, preparant-nos els continguts adequats al grup o espai. Aquest aspecte ens nodreix com a equip i ens ajuda a actualitzar els sabers i temàtiques que treballem a les nostres consultes i formacions.

Formació feminista i amb enfocament crític a l'entorn terapèutic

FORMACIÓ ANUAL per a aprofundir en les violències estructurals que reben les persones que acompanyem i oferir algunes eines per a no reproduir-les, ja sigui en l'entorn terapèutic o en l'àmbit social en el qual intervenim.

Dirigida a professionals que acompanyin persones o grups o bé que s'hi estiguin formant i que desitgin introduir una mirada crítica i feminista en el seu treball. 

A Èsnid entenem que l'origen del malestar no és únicament individual ni respon exclusivament al sistema familiar. És per això que volem generar espais de reflexió, (de) formació i diàleg que ens permetin aprofundir en les causes contextuals i estructurals de les ferides individuals i col·lectives.

Durant la formació abordarem l'origen de les estructures de poder i algunes de les opressions que generen. Entre els temes que proposem treballar s'inclou:

 • Identitat, expressió i desig (LGTBIQ+)
 • Colonialisme, racisme i migració
 • Violències patriarcals (maltractament i agressió sexual)
 • Gordofobia i pressió estètica
 • Sexualitats diverses (límits i desig)
 • Repressió política i desgast
 • Capacitisme
 • Classisme

Si et crida la proposta, tens dubtes o vols saber-ne més, envie’ns un correu electrònic a:

espaiesnid@gmail.com

Estarem encantades d'atendre't.

Formació de Reiki

La formació de Reiki inclou tres nivells diferents a través dels quals es van adquirint noves eines per poder utilitzar el Reiki en diferents situacions.

NIVELL I “SHODEN”

El primer nivell de Reiki Tradicional Japonès anomenat "Shoden", actua al pla físic i mental, proporcionant benestar i equilibri.  Aprendràs les bases de la sanació amb Reiki per poder fer autotractament, però també poder aplicar-ho a persones properes, objectes, plantes, animals o minerals. 

El curs inclou diverses tècniques de Reiki tradicional japonès que promouen el desbloqueig dels xacres, la seva energetització i tècniques de meditació. Gaudiràs d'un increment de l'energia vital, com mai l'havies sentit. Aprendràs l'ús dels símbols i rebràs la iniciació per implantar el símbolo Koriki, que et permetrà potenciar l'energia de sanació amb el Reiki.

En el curs de primer grau la Mestra de Reiki, mitjançant la iniciació,  obrirà el teu canal energètic i a partir d'aquest moment disposaràs de l' Energia Universal per sempre.

NIVELL II OKUDEN

El segon nivell de Reiki Tradicional Japonès anomenat "Okuden", actua al pla físic, mental i l'emocional. Durant le iniciacions rebràs 3 símbols, per tant, 3 iniciacions i 3 kotodames on a través d'ells l'energia que flueix pel teu canal serà més potent i connectaràs a una dimensió més alta.

En aquest nivell aprendràs tècniques avançades, el tractament a altres persones, tractaments a distància i vàries tècniques de meditació per l'equilibri dels xacres.

NIVELL III “SHINPIDEM”

El tercer nivell de Reiki correspont a la Maestría Interior, el camí cap a la plenitut i la realització interior. En aquest curs ens introduïm  en el camí de Satori, un estat de plenitut i pau inalterables.

Les tècniques del nivell de Shinpiden estan orientades al creixement espiritual de l’alumne, a elevar el seu nivell vibratori i la seva conciencia.

Aquest curs inclou tècniques avançades de creixement personal, per l’aplicació terapèutica i l’aprenentatge del Símbol Mestre.

En aquest nivell es realitzen dos iniciacions per instal·lar a l’alumne el símbol Mestre i el Dai Ko MYo femení.Tots els cursos es realitzen amb grups reduïts i inclouen:

 • Dossier del curs de l'Alianza Española de Reiki.
 • Diploma acreditatiu.
 • Suport via correu electrònic i/o whatsapp un cop realitzat el curs.
 • Suport via whatsapp en un grup amb els teus companys de curs i la teva Mestra.
 • Acceso al grupo privado de Facebook de alumnos de reiki 
 • Pràctiques mensuals de 2h de duració.
 • Tutoria personalitzada setmanal via skype o videotrucada durant els següents 3 mesos. 

Un cop realitzat el curs tindràs dret a participar de forma gratuita en pràctiques de grup amb la resta dels alumnes del curs. En aquest espai resoldrem subtes, intercanviarem reiki i rebreu reijú (re-armonització de l'energia).

Contacta amb Èsnid

Da el primer paso hacia el benestar. Estamos aquí para escucharte y ayudarte. Pulsa aquí para programar una sesión o hacer preguntas.